Personalliggare fordonservice 2018-06-29T16:07:43+00:00

Personalliggare och tidrapportering i ett enda knapptryck

Kraven som skatteverket ställer på verkstadsbranschen är ingen nyhet för oss på Nuba. Vi har under lång tid haft kunder inom Bygg,  frisör- och resturang branschen och de använder Nuba inte bara som elektronisk personalliggare utan även för tidrapportering. Vi använder mobil positionering och det innebär man är på rätt plats när man checkar in och ut.

  • Elektronisk personalliggare utan papper eller kortläsare
  • Kombinerar personalliggare och tidrapportering

  • Positionering – Se teamet på karta
  • Rapporter till löner och fakturering

Superlätt att använda – testa gratis i 30 dagar!

”Nubas personalliggare är perfekt för oss, vi kommer snabbt igång på nya arbetsplatser runt om i Sverige utan att installera hårdvara. Dessutom är appen verkligen enkel att använda för våra yrkesmän”
Stefan Rydåker, Projekt Chef, Schneider Electric
Kombinationen tidrapportering och elektronisk personalliggare är verkligen klockren. Vi slipper handskrivna tidrapporter, vi har koll på att alla är på rätt plats och för projekt med krav på personalliggare behöver vi bara skriva in skatteverkets arbetsplats-ID.
Carl Kjellberg, VD, QI Construction AB

Registrera företagskonto

Börja att ordna ett konto hos Nuba. Det är enkelt och ni testar gratis i 30 dagar – helt utan förbindelser.

Lägg upp arbetsplats & användare

När kontot är skapat får du ett SMS med lösenord. Då loggar du in på nuba.se från en dator och lägger upp en eller flera arbetsplatser och er personal. Så fort en ny användare är tillagd får denne ett sms med lösenord och kan starta direkt.

Rapportera närvaro

Alla som arbetar checkar in och ut blixtsnabbt med sin mobil när de kommer och går. Att det sker från rätt plats säkerställs med hjälp av mobil positionering.

Just-nu-status

Du som arbetsgivare kan när som helst via Nubas app eller webben se vilka i ditt team som är på plats.

Vid kontrollbesök

När skatteverket kommer för kontroll visar vem som helst av de incheckade användarna enkelt upp personalliggaren i sin mobil.

Löner och fakturering

Ta lätt fram sammanställda personal-, plats- och tidrapporter. Ni får snabbt fram underlag för att fakturera kunder, betala ut löner, kontrollera beläggningsgraden.

• Personalliggaren ska tydligt visa vilka personer (namn och personnummer) som är verksamma i näringsverksamheten och vilken tid de är verksamma

• Personalliggaren kan antingen föras elektroniskt eller manuellt i bokform.

• I den elektroniska personalliggaren måste alla händelser loggas, så att det framgår vem som har gjort en ändring och när. Det går alltså inte att göra en egen liggare i Excel eller något liknande program.

• Personalliggaren ska vid en revision kunna presenteras för personal från Skattemyndigheten på plats

• Skattemyndigheten lägger sig inte i vilket system som används bara kraven uppfylls. Det finns inga krav på passersystem eller kortläsare.

Läs mer på skatteverket.se

Testa gratis, helt utan förbehåll

Ni kommer inte hitta en mer användarvänlig lösning, där ingen extra hårdvara krävs. Tidrapportering och registrering i personalliggaren sker med ett enda knapptryck, alla som är incheckade på plats kan ta fram personalliggaren direkt i appen om skatteverket kommer på besök.

Vi tror att du ganska snabbt kommer att upptäcka hur tryggt, enkelt och tidsbesparande Nuba är. Därför vill vi erbjuda dig prova Nuba helt utan kostnad i 30 dagar! Sen bestämmer du själv om du vill fortsätta eller inte.

Skapa konto
Läs mer om Nuba

Pris per aktiv användare

129:-per månad
  • Ingen startkostnad eller uppsägningstid
  • Betala endast för aktiva användare
  • Obegränsat antal arbetsplatser
0
Företag har upptäckt Nuba
0
Arbetsplatser har Nuba
0 %
Genomsnittlig minskning av lönekostnaden

Med Nuba har vi fått ett verktyg som ger oss all den info vi behöver. Insatsen från säljarna är minimal och vi vet i realtid vart alla befinner sig, hur många timmar som görs per dag.

Charlotte Björnemalm, COOP – MedMera Bank AB
Med Nuba sparar vi både tid och pengar. Vi får även en mycket bättre överblick över arbetad tid. Lönehanteringen har minskat med mer än 50%.
Richard Forsman, Metodgolv AB

Nubas personalliggare är perfekt för oss, vi kommer snabbt igång på nya arbetsplatser runt om i Sverige utan att installera hårdvara. Dessutom är appen verkligen enkel att använda för våra yrkesmän

Stefan Rydåker, Schneider Electric

Nuba har öppnat en ”black box” för oss. Äntligen kan vi faktiskt se hur mycket tid våra utesäljare de facto lägger på varje kund och vi kan hjälpa dem att optimera sin arbetstid.

Björn Krasse, Exotic Snacks

Kombinationen tidrapportering och elektronisk personalliggare är klockren. Vi har koll på att alla är på rätt plats och för projekt med krav på personalliggare behöver vi bara skriva in skatteverkets arbetsplats-ID.

Carl Kjellberg, QI Construction AB

Hallå, hej!

Vi har en fantastisk kundsupport.
Så tveka inte att ta kontakt med oss om det är någonting som du undrar över.

Fyll i formuläret eller skicka e-post så återkommer vi så fort vi kan. Om du inte kan vänta, ring oss direkt.

08-559 23 120

info@nuba.se

Kontaktformulär

Hallå Hej!

Vi har en fantastisk kundsupport.
Så tveka inte att ta kontakt med oss om det är någonting som du undrar över.

Fyll i formuläret eller skicka e-post så återkommer vi så fort vi kan. Om du inte kan vänta, ring oss direkt.

08-559 23 120  info@nuba.se

Kontaktformulär