Personalliggare fordonservice2018-12-10T16:26:32+00:00

Personalliggare och tidrapportering för bilverkstad

Enklaste sättet att uppfylla skatteverkets krav är att använda Nuba. Med Nuba förs personalliggaren helt automatiskt. Medarbetarna behöver bara närma sig arbetsplatsen med mobilen i fickan för bli automatiskt incheckade och när de lämnar blir de naturligtvis automatiskt utcheckade. Lättare kan det inte bli!

Nuba erbjuder inte bara marknadens bästa och enklaste personalliggare, ni får dessutom tidrapportering så att ni enkelt få ut arbetstider. Och för dig som är chef finns möjligheten att i appen och på webben vilka som är på plats just nu.

  • Personalliggare i enlighet med skatteverkets regler

  • Helt automatisk personalliggare – räcker att ha mobilen i fickan

  • Inbyggd stämpelklocka

  • Ta snabbt ut rapporter för att se till exempel arbetad tid 

Lätt att komma igång och lätt för alla att använda. Enkel app och ett system som gör det lätt att hålla reda på allas timmar. Både jag och våra anställda har nu svart på vitt när vi kommer och går.

Ingemar Hjelmstierna, Däck & Fälg Landvetter

Nuba är en supergrym och smidig personalliggare som alla kan använda utan svårighet! Personalen kan endast checka in och ut på rätt adress och det är så bra att kunna se vem som är i tid eller inte. Det som gör appen extra speciell för mig är den alltid meddelar mig när någon checkar in eller ut!

Hussein Rosstam, VD, Märsta Bilcenter AB
Jag driver bilverkstad sedan 30 +år, vi blev tvungna att skaffa personalliggare from 1 juli -18. Jag började med den som SKM delar ut gratis i pappersform men det blev ju alldeles för omständigt och lätt att nån missar en dag eller så… Sedan har jag provat två andra lösningar men njaa… Fann Nuba på Google och kontaktade dem för en provperiod.
Minimal hantering gör att det passar mig perfekt faktiskt och programmet stöder även lönehantering, du kan ha flera arbetsplatser osv.
Mycket nöjd med lösningen som blev resultatet.
Jag hade kontroll av skattemyndigheten för nån vecka sedan och de var nöjda med lösningen (jag kunde tom maila rapport direkt från min telefon till SKM hur lätt som helst medan de var där)
Patrik Persson, TORMEC, Din Bilverkstad AB

Registrera företagskonto

Det första ni gör är att registrera ert företagskonto i Nuba. Det är enkelt och ni testar gratis i 30 dagar – helt utan förbindelser. Om ni inte hör av er innan testperioden är slut avslutas ert konto automatiskt.

Lägg upp arbetsplats & användare

När kontot är skapat får du ett SMS med lösenord. Då loggar du in på nuba.se från en dator och lägger upp en eller flera arbetsplatser och er personal. Så fort en ny användare är tillagd får denne ett sms med lösenord och kan starta direkt.

Stämpla in och ut

När arbetsplatsen eller arbetsplatserna och användarna är upplagda i Nuba är det bara att sätta igång. Användarna checkar in och ut med sin mobilapp. Om de vill kan de slå på automatisk in och utcheckning. då behöver de bara ha med sig sin mobil för att rapportera när de är på plats.

Status just nu

De som är administratörer i Nuba kan alltid i appen eller på webben se vilka som är incheckade just nu. Ni kan även slå på notiser i appen så att ni får ett meddelande när någon kommer eller går från arbetsplatsen.

När skatteverket kommer

När skatteverket kommer för kontroll visar vem som helst av de incheckade användarna enkelt upp personalliggaren i sin mobil.

Se arbetad tid

Nuba fungerar även som stämpelklocka, så vill ni ta ut rapporterad tid gör ni det enkelt. Sen kan ni exportera tiderna till bl.a. excel.

• personalliggare för bilverkstad ska tydligt visa vilka personer (namn och personnummer) som är verksamma i näringsverksamheten och vilken tid de är verksamma

• Personalliggaren kan antingen föras elektroniskt eller manuellt i bokform.

• I den elektroniska personalliggaren måste alla händelser loggas, så att det framgår vem som har gjort en ändring och när. Det går alltså inte att göra en egen liggare i Excel eller något liknande program.

• personalliggare för bilverkstad ska vid en revision kunna presenteras för personal från Skattemyndigheten på plats

• Skattemyndigheten lägger sig inte i vilket system som används bara kraven uppfylls. Det finns inga krav på passersystem eller kortläsare.

Läs mer på skatteverket.se

Testa gratis, helt utan förbehåll

Ni kommer inte hitta en mer användarvänlig lösning, där ingen extra hårdvara krävs. Tidrapportering och registrering i personalliggaren sker med ett enda knapptryck, alla som är incheckade på plats kan ta fram personalliggaren direkt i appen om skatteverket kommer på besök.

Vi tror att du ganska snabbt kommer att upptäcka hur tryggt, enkelt och tidsbesparande Nuba är. Därför vill vi erbjuda dig prova Nuba helt utan kostnad i 30 dagar! Sen bestämmer du själv om du vill fortsätta eller inte.

Skapa konto
Läs mer om Nuba

Pris per aktiv användare

129:-per månad
  • Ingen startkostnad eller uppsägningstid
  • Betala endast för aktiva användare
  • Obegränsat antal arbetsplatser
0
Företag har upptäckt Nuba
0
Arbetsplatser har Nuba
0 %
Genomsnittlig minskning av lönekostnaden

Med Nuba har vi fått ett verktyg som ger oss all den info vi behöver. Insatsen från säljarna är minimal och vi vet i realtid vart alla befinner sig, hur många timmar som görs per dag.

Charlotte Björnemalm, COOP – MedMera Bank AB
Med Nuba sparar vi både tid och pengar. Vi får även en mycket bättre överblick över arbetad tid. Lönehanteringen har minskat med mer än 50%.
Richard Forsman, Metodgolv AB

Nubas personalliggare är perfekt för oss, vi kommer snabbt igång på nya arbetsplatser runt om i Sverige utan att installera hårdvara. Dessutom är appen verkligen enkel att använda för våra yrkesmän

Stefan Rydåker, Schneider Electric

Nuba har öppnat en ”black box” för oss. Äntligen kan vi faktiskt se hur mycket tid våra utesäljare de facto lägger på varje kund och vi kan hjälpa dem att optimera sin arbetstid.

Björn Krasse, Exotic Snacks

Kombinationen tidrapportering och elektronisk personalliggare är klockren. Vi har koll på att alla är på rätt plats och för projekt med krav på personalliggare behöver vi bara skriva in skatteverkets arbetsplats-ID.

Carl Kjellberg, QI Construction AB

Hallå, hej!

Vi har en fantastisk kundsupport.
Så tveka inte att ta kontakt med oss om det är någonting som du undrar över.

Fyll i formuläret eller skicka e-post så återkommer vi så fort vi kan. Om du inte kan vänta, ring oss direkt.

08-559 23 120

info@nuba.se

Kontaktformulär

[recaptcha size:compact]

 

Hallå Hej!

Vi har en fantastisk kundsupport.
Så tveka inte att ta kontakt med oss om det är någonting som du undrar över.

Fyll i formuläret eller skicka e-post så återkommer vi så fort vi kan. Om du inte kan vänta, ring oss direkt.

08-559 23 120  info@nuba.se

Kontaktformulär

[recaptcha size:compact]