Mobil tidrapportering med position är win-win både för företag och användare

Mobil tidrapportering med positionering används för och säkerställa korrekt rapporterad tid på för personal på olika arbetsplatser. Det är användbart för företag som vill hålla koll på sin personal och förbättra effektiviteten. Men det finns även fördelar för användarna själva. Här är några exempel:

  1. Ökad transparens: Med mobil tidrapportering kan användaren enkelt visa sin tid på karta för att ge en visuell representation av var de har varit och vad de har gjort. Detta kan hjälpa till att skapa ökad transparens och förtroende för både användaren och företaget.
  2. Bättre tidhantering: Genom att ha en tydlig översikt över sin tid kan användaren enkelt se vad de har åstadkommit och planera sin dag bättre. Det kan hjälpa dem att bli mer effektiva och produktiva.
  3. Enklare att hålla koll på fakturering: Om användaren arbetar som konsult eller entreprenör kan det vara svårt att hålla koll på hur mycket tid de har lagt på olika uppdrag. Med mobil tidrapportering kan de enkelt spåra sin tid och få en översikt över hur mycket de ska fakturera.
  4. Med mobil tidrapportering kan chefen se var användaren varit och användarna kan se vad de har gjort under dagen. Detta kan vara användbart om de till exempel har många kundbesök och vill hålla koll på hur mycket tid de har lagt på resor.

I sammanfattning kan mobil tidrapportering vara ett bra verktyg för både företag och användare. Det kan hjälpa till att öka transparens, förbättra tidhanteringen och göra det enklare att hålla koll på fakturering. Dessutom ger det möjlighet att enkelt se vad  man har gjort under dagen och var.

Visar hur det ser ut när en medarbetare är incheckad via automatisk tidrapportering via appen.

Ladda ner appen