100% automatisk tidrapportering

Tidrapportering har aldrig varit enklare än nu, eftersom att med Nubas mobilapp kan du lugnt låta telefonen ligga kvar i fickan för att automatiskt generera en korrekt och tydlig tidrapport, medan du fokuserar på ditt arbete. Men det är inte bara det.

Kundbetyg: (4,7)
4.7/5
 Personalliggare  Arbetsschema Stämpelklocka Verktyg för ensamarbete Automatisk in- & utcheckning Bilder Avvikelsehantering Personlig kundtjänst Svenska Engelska Polska Ukrainska Lettiska
 Personalliggare  Arbetsschema Stämpelklocka Verktyg för ensamarbete Automatisk in- & utcheckning Bilder Avvikelsehantering Personlig kundtjänst Svenska Engelska Polska Ukrainska Lettiska

Ta enkelt och snabbt fram tidrapporten

Tidrapporterna går sedan snabbt att ta fram för att användas som underlag vid exempelvis löneutbetalning och fakturering, då det endast krävs en knapptryckning i programmet, vilket gör det enkelt för dig. 

Du även en mobil stämpelklocka samt elektronisk personalliggare i Nuba-appen – allt för att du ska få en samlad funktion och därmed slippa komplettera med ytterligare programvara.

Skapa ett företagskonto och testa tjänsten, det är riskfritt då att du kan nyttja appen gratis i 30 dagar. En smidigare arbetsvardag, med att enkelt kunna rapportera tid då det sköts automatisk, börjar hos Nuba!

Över 500 företag använder Nuba. De sänker sin lönekostnad med 12% i genomsnitt. Några av våra kunder:

Schneider electric använder Nuba personalliggare
Velio Nuba stämpelklocka
Telge använder Nuba personalliggare
Falk använder nuba tidrapporter

Kompatibelt med

tidrapportering som visas på karta

Tidrapportering har aldrig varit enklare eftersom att den utförs automatiskt

Vill du göra tidrapporteringen så enkel som möjlig? Då ska du använda Nuba-appen. Den är fulladdad med smarta funktioner och lösningar som underlättar i företagets arbetsvardag, eftersom den stämplar in medarbetare automatiskt.

Samtidigt är appen är enkel att använda och finns för såväl Iphone som Android-telefoner. För den som inte har möjlighet att gå via appen, finns förstås också möjlighet att rapportera tid via sms. Därför kan alla dina medarbetare tidredovisa med Nuba.

Bortglömd tidrapportering –ett minne blott då medarbetaren blir automatisk incheckad

Det är viktigt att rapporterad tid är korrekta, annars blir lönerapporterna felaktiga. Därför erbjuder Nuba såväl tid- som platsbaserade påminnelser, så att användaren inte glömmer att checka in eller ut. Då går det snabbt och enkelt att attestera tidrapporten.

Men det är inte allt. Dessutom ger appen dig möjlighet att bli automatiskt in- och utcheckad vid ankomst till eller avgång från en arbetsplats. Detta innebär att krånglet med felaktiga tidrapporter minskar och administrationskostnaderna blir lägre, vilket är positivt för lönsamheten och därmed minskad tid för administration.

tidrapportering - notis från appen nuba
tidrapportering med nfc tagg

Sköt in- och utcheckning med NFC-taggar

Normalt sett är mobilappen allt du behöver, men det är också möjligt att underlätta ytterligare genom att komplettera med NFC-taggar. Då behöver användaren bara hålla mobilen mot taggen för att checka in eller ut, vilket gör att tidrapporteringen blir ännu smidigare.

NFC-taggarna sätts upp på strategiska platser där de är lätta att se för den som kommer till eller går från arbetsplatsen och därför perfekt för företag som checkar in på geografiska platser. Dessutom underlättar taggarna tidrapporteringen, vilket gör att du kan fokusera på det som är viktigt – ditt arbete.

Spara tid och pengar med ett bra tidrapporteringssystem

Ett digitalt tidrapporteringssystem är ett tryggt sätt för arbetsledningen att överblicka om alla befinner sig på plats, då man får en bra överblick på alla incheckningar via en karta.

Dessutom går det snabbt att ta fram korrekta och säkra underlag till löner och fakturor, vilket i sig innebär också att mängden tröttsamt pappersarbete minskar. Många av Nubas kunder har kunnat halvera sin löneadministration tack vare detta.

Men det är inte bara det. Tack vare korrekta underlag har företagen i snitt också sänkt sina lönekostnader med hela 12%. Därför kan du också dra nytta av den molnbaserade tidrapporteringen och minska dina lönekostnaderna.

Glöm inte att testa Nuba-appen gratis i 30 dagar!

Tidrapport - Nuba desktop eller mobil version
tidrapport timanställda via både mobil och dator.

Perfekt som tidrapport för timanställda

Att tidrapportera via Nubas app är perfekt för er som har timanställda, eftersom den gör det mycket enkelt att löpande rapportera in korrekta arbetstider vid timanställning.

Dessutom kan du som arbetsgivare när som helst exportera tidrapporter där du ser hur många timmar en användare har rapporterat. På så vis blir arbetet enklare med Nuba! Varför inte testa appen gratis i 30 dagar och se hur den kan underlätta i er verksamhet?

Chefen ser tidrapporten i appen

Nubas tidrapporteringsapp ger trygghet för arbetsledare, eftersom de kan se vilka teammedlemmar som är på plats, när dessa anlände eller om de lämnat, vilket ger en bra överblick.

Dessutom kan arbetsledaren enkelt lägga till nya arbetsplatser och, vid behov, sköta sin egen tidrapportering, vilket gör det enkelt att hålla koll och rapportera sin tid. Allt för att du ska få en smidigare arbetsvardag.

Schemalägg personalen snabbt och enkelt

Med Nubas schema blir planeringen av personalen smidig och tidseffektiv, eftersom programvaran är så enkel att använda. Dessutom har teamet alltid tillgång till uppdaterad information om arbetsuppgifter, tider och platser i mobilappen och på webben.

Därför kan du dra nytta av en av marknadens enklaste system för tidrapportering, vilket gynnar både dig och dina medarbetare.

Varför inte testa Nuba gratis i 30 dagar?

Shemaläggning och tidrapportering

Testa Nubas tidrapporteringssystem, utan förbindelser, då det är helt gratis i 30 dagar!

Vad är skillnaden mellan manuell och automatisk tidrapportering?

Manuell tidrapportering innebär – som det låter – att en anställd fyller i sin arbetade tid manuellt. Det kan ske på papper, eller i en digital form. Nackdelen med manuell tidrapportering är att det ofta är tidskrävande och kan leda till felaktigheter i form av icke-korrekta beräkningar eller försummade uppgifter. 

Tidrapporter med papper och penna blir lätt fel och avrundningarna tenderar att gynnar den anställde

 

Automatisk tidrapportering sker istället genom användning av en programvara för tidrapportering, som automatiskt registrerar arbetstiden. Denna metod är snabb och enkel, och minskar risken för felaktigheter samtidigt som den ökar effektiviteten. Automatisk tidrapportering ger också en mer detaljerad översikt över det arbete som utförs och kan därför användas för mer exakta löneberäkningar och fakturering. Kort sagt finns det tveklöst en rad fördelar med automatisk tidrapportering jämfört med manuell tidrapportering.

Ytterligare en sådan är att automatisk tidrapportering kan integreras med andra system, som löne- eller faktureringsprogram. Detta innebär att informationen kan användas på ett mer effektivt sätt vilket gör att företaget kan fakturera kunder och sköta löneutbetalningar på ett mycket mer exakt sätt. Sammanfattningsvis är automatisk tidrapportering en effektiv och pålitlig metod för att hantera arbetstider. Det är ett alternativ som ofta påverkar företagets resultat på ett positivt sätt. Om du funderar på att införa automatisk tidrapportering i ditt företag finns det några punkter att tänka på. Först och främst gäller det att hitta en lämplig programvara som passar alla behov och krav inom just ditt företag. Det är viktigt att programvaran är användarvänlig och smidig att jobba med, för att undvika att anställda rapporterar sin tid felaktigt, eller att rapporteringen blir alltför tidskrävande. Automatisk tidrapportering ska minska belastningen, inte tvärtom! 

För det andra gäller det att utbilda personalen i hur systemet fungerar och hur man rapporterar sin tid på ett korrekt sätt. Detta kan exempelvis göras genom en informationskampanj eller enskilda utbildningar för att säkerställa att alla berörda är medvetna om systemets funktioner och vet hur man använder det på ett korrekt sätt. Genom att införa automatisk tidrapportering kan företag effektivisera sin tidrapportering och minska risken för felaktigheter samtidigt. Under tiden får hela företaget en mer detaljerad översikt över det arbete som utförs vilket –  det tål att upprepas – kan leda till en mer lyckad löneberäkning och fakturering, och på det hela taget bättre resultat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hur kan man införa ett automatiskt tidrapporteringssystem?

Att införa ett tidrapporteringssystem är ett viktigt steg för alla som vill effektivisera arbetsprocessen och förbättra företagets ekonomiska resultat. Här är några rekommenderade steg att följa för den som vill implementera ett tidrapporteringssystem.

Manuell tidrapportering är tidskrävande
Med manuell tidrpportering krävs en instats vid varje tillfälle och kan lätt glömmas bort

 

1. Identifiera behoven och målen. Alla är olika – så innan du väljer tidrapporteringssystem är det viktigt att identifiera vilka behov och mål som finns inom företaget. Vilken typ av information behöver du samla in? Vilka är de viktigaste faktorerna när det kommer till påverkan på företagets ekonomi? Vilka är egentligen företagets största utmaningar när det gäller tidshantering?

2. Välj rätt system. Idag finns det en rad olika tidrapporteringssystem på marknaden, så det är viktigt att hitta det som bäst passar företagets behov. Se över vilka funktioner systemet erbjuder, och ta reda på hur enkelt det är att använda. Det är också klokt att fundera på hur det kan komma att integreras med andra program och system som företaget redan använder. Det kan tyckas överväldigande – men en jämförande översikt kan snabbt röja funderingar och orosmoln.

Hur kan tidrapportering förbättra företagets produktivitet?

Tidrapportering är ofta en viktig del av projektledning och kan ha en betydande inverkan på produktiviteten. Genom att implementera en effektiv process för tidrapportering kan företag se till att arbetet utförs på ett strukturerat och organiserat sätt.

 

Genom en ökad förståelse för tidsåtgången för olika uppgifter på arbetsplatsen får företaget en möjlighet att identifiera vilka områden som kan förbättras. Detta leder ofta till optimering av arbetsprocesser och en allmän produktivitetsökning. Med hjälp av tidrapportering kan företag också identifiera överarbetade arbetsmoment och eventuell arbetsfördelning för att säkerställa att arbetet är jämnt fördelat bland anställda. På så sätt kan man faktiskt säga att automatisk tidrapportering främjar rättvisan på arbetsplatsen. 

 

En viktig fördel med tidrapportering är också att det underlättar faktureringen av kunder. Genom att ha en noggrann uppföljning av arbetstiden kan företag lättare fakturera korrekta belopp till kunderna och undvika onödiga missförstånd.

Vilka typer av organisationer och verksamheter använder vanligtvis tidrapportering?

Tidrapportering är en viktig del av många företags arbetsprocesser och används av många organisationer som vill ha kontroll över personalens arbetstider och effektivitet. Det kan vara allt från småföretag till multinationella jättar. Vitt skilda branscher jobbar med tidrapportering, som tillverkningsindustrin, detaljhandeln, byggbranschen och städbranschen m. fl. 

 

Inom tillverkningsindustrin används tidrapportering främst för att kontrollera produktionsprocessen och för att se till att personalen arbetar enligt plan.

 

Inom detaljhandeln används tidrapportering för att hålla koll på när personalen ska arbeta vid extra krävande perioder, som exempelvis under jul- eller påskhandeln

 

Inom byggbranschen används tidrapportering för att se till att projekt genomförs enligt planen, samt för att hålla koll på kostnader och tidsåtgång. Genom möjligheten till en noggrann uppföljning av arbetstiden kan företag också lättare fakturera korrekta belopp till kunderna och undvika missförstånd.

 

Och inom städbranschen används tidrapportering för att se till att personalen arbetar effektivt och att kunderna verkligen får den service de betalar för. Genom att ha en tydlig översikt över arbetstiden kan företag också planera personalens arbete och se till att de arbetar där det behövs mest. Rätt resurser på rätt plats, vid rätt tidpunkt! 

 

Vår tidrapporteringslösning gör det lätt för alla tänkbara verksamheter att ta full kontroll över anställdas arbetstider och effektivitet. Med vår enkla och användarvänliga plattform kan du enkelt hantera och analysera data för att optimera arbetsprocesserna i just ditt företag. Med våra höga krav på säkerhet och integritet kan du dessutom vara säker på att din företagsinformation alltid är trygg. Upptäck hur vår lösning kan hjälpa dig redan idag!

Fördelar med tidrapportering

Tidrapportering har flera fördelar för de allra flesta organisationer. Genom att få en tydlig överblick över anställdas arbetstider kan man effektivisera hanteringen av arbetstiden och spara tid. Dessutom ger tidrapportering möjlighet att spåra projekt- och arbetsuppgifter vilket underlättar planering och resursallokering.

 

En annan fördel med tidrapportering är den minskade risken för felaktig löneutbetalning, och för överarbetade anställda. Med tydliga tidsredovisningar kan företaget säkerhetsställa korrekt utbetalning av löner, samtidigt som risken för misstag eller missförstånd kring övertid eller annan semesterersättning reduceras kraftigt.

 

Effektiv överblick och hantering av arbetstid

Med vår automatiserade tidrapportering kan du snabbt och enkelt registrera arbetstiden för alla anställda. Detta minskar risken för felaktig lön och skapar en ökad effektivitet. Med möjlighet att skapa scheman för anställda kan du också öka produktiviteten och få bättre översikt när det kommer till arbetsuppgifterna. Dessutom ger vår översiktliga rapportering en god möjlighet till bättre planering av framtida projekt och diverse tidsbaserade uppgifter, vilket hjälper till att optimera verksamheten på lång sikt.

Full spårning av projekt och arbetsuppgifter

Alla företagare undrar ibland vart pengarna tog vägen. Tidsregistrering på specifika projekt eller arbetsuppgifter gör det lättare att följa upp kostnader. På så sätt kan du enkelt se hur mycket tid som spenderas på olika uppgifter och utifrån detta genomföra effektiviseringar i verksamheten. Det sparar både tid och pengar! Tidsregistrering av projektet hjälper dig även att hålla deadlines. Med vår lösning för tidrapportering kan din organisation spåra projekt och arbetsuppgifter effektivt. Allt för en bättre kontroll över kostnaderna och ökad produktivitet hos dina anställda.

Minskar risken för felaktig lön och överarbetade anställda

Genom att samla all information på ett ställe minskar du risken för felaktig utbetalning av löner. Med vår tidrapporteringsprodukt kan du enkelt registrera och övervaka arbetstiden för samtliga anställda, vilket resulterar i korrekta löneutbetalningar baserat på faktiskt arbetad tid. Detta minskar onödiga och krävande konflikter med anställda, och ökar produktiviteten inom organisationen.

 

Genom att ha en tydlig dokumentation av den registrerade arbetstiden, såsom projekt- och arbetsuppgifter, skapas en bättre balans mellan arbete och fritid – ett ständigt aktuellt ämne för alla som har personalansvar. Anställda kan tydligt se sin egen tidrapportering samt lediga dagar eller kvarvarande semesterdagar. Genom denna transparens uppmuntras anställdas självständighet att ta hand om sin egen planering vilket leder till högre effektivitet och många gånger till nöjdare personal.

Säkerhet och integritet

Vi på Nuba förstår vikten av säkerhet och integritet när det gäller tidrapportering och tar den på största allvar. Därför har vi implementerat robusta säkerhetsåtgärder för att skydda all känslig information som samlas in via vår plattform. Detta inkluderar regelbundna systemuppdateringar, löpande övervakning av nätverkstrafiken och strikt åtkomstkontroll till användardata. Som kund hos Nuba är du alltid i trygga händer. 

 

Vår automatiska registrering av tider garanterar också en hög grad av integritet när det gäller datainsamling. Vårt system minskar risken för felaktigheter i rapporterna genom att eliminera möjligheten till manuella uppgifter eller manipulering från användarna. På detta sätt kan våra kunder vara säkra på att personalens tidrapporter är noggranna och exakta, samtidigt som de bevarar sin egen integritet genom minskade krav på manuell hantering av personlig information.

Säkerhetsåtgärder för skydd av känslig information

För att skydda känslig information är det viktigt att implementera tvåfaktorsautentisering för inloggning. Detta säkerställer en högre nivå av skydd mot åtkomst för obehöriga till företagets system och data. I tillägg till detta bör all dataöverföring mellan server och klient krypteras för extra säkerhet och en s.k. SSL-certifierad anslutning bör användas för att minska risken för potentiella hot som kan uppstå vid överföring av information via internet.

Förbättrad integritet genom automatisk registrering av tider

Vår automatiska registrering av tider ger en förbättrad integritet, eftersom det inte finns någon möjlighet till felrapportering eller manuell justering av tider. Detta ökar insynen i arbetstiderna, och minskar risken för bedrägeri eller fusk med timmar. Dessutom möjliggör den enklare hantering av övertidsersättningar och semesterdagar, vilket sparar tid och minskar det ofta omfattande administrativa arbetet för verksamheter som behöver ha koll på sina anställdas tidrapportering.

 

Utöver att underlätta för organisationer att hålla koll på närvaro, kan vår automatiska tidrapportering dessutom upptäcka frånvaro. Genom en översikt över alla anställdas arbetstider kan vårt system enkelt identifiera ifall någon i personalen har missat att rapportera sin tid eller, om de har varit frånvarande utan att meddela arbetsgivaren. Detta gör det möjligt för organisationer att snabbt agera och vidta rätt åtgärder, såsom att kontakta den anställde eller agera på annat sätt enligt organisationens policy för frånvaro. På det här viset kan organisationer minimera risken för produktionsbortfall och förlorad tid orsakad av oplanerad frånvaro.

Snabb koll på medarbetarnas frånvaro

Nubas tidredovisningssystem är en kraftfull och användarvänlig lösning för organisationer som vill ha enkel och effektiv tidrapportering. Med vår automatiserade tidregistrering minskar risken för felaktigheter i rapporterna, och integriteten ökar. Dessutom har vårt system smarta funktioner för att upptäcka frånvaro, vilket hjälper företag att agera snabbt för att minimera risken för produktionsbortfall. Vi har också implementerat omfattande säkerhetsåtgärder för att skydda känslig information och försäkra oss om att företagets system och data alltid är säkra. Med Nubas tidredovisningssystem kan organisationer optimera sin tidrapportering och fokusera på arbetsglädje och ökad effektivitet.

Tidredovisningssystem som är lätt att följa upp

Nubas tidredovisningssystem ger möjlighet att följa upp instämplingar dagligen, veckovis eller månadsvis. Detta ger arbetsgivaren full översikt över de anställdas arbetstider och effektivitet i realtid. Genom att enkelt kunna se projekthanteringen kan företaget planera och fördela arbetet på ett mer effektivt sätt. Vår lösning är också utformad för att vara lättanvänd och intuitiv, vilket minskar tiden och ansträngningen som krävs för administration av tidrapportering. Med Nubas tidredovisningssystem kan man istället  fokusera på att få verksamheten att växa och blomstra, och minska den tid som läggs på på administration av tidsredovisning. Enklare än så blir det inte!

Frågor och svar

Ja! Elektronisk personalliggare anpassad för samtliga branscher finns integrerat i Nuba. 

 

Personalliggaren är en funktion som du enkelt aktiverar i Nuba. I samband med aktivering väljer du även bransch.

 

Detta för att personalliggaren skall fungera optimalt för de branschspecifika krav som Skatteverket ställer på just er.

Ja, användarna slår enkelt på automatisk in- och utcheckning i Nuba-appen.

 

Med automatisk tidrapportering påslagen checkas man in när man kommer till arbetsplatsen för att sedan checkas ut automatiskt när man lämnar.

NFC står för Near Field Comunication.

 

Att välja till detta innebär att man kopplar samman Nuba-appen med taggar, som ser ut ungefär som klistermärken. Taggarna knyts till specifika platser eller projekt. När användarna kommer till arbetsplatsen checkar de snabbt in genom att hålla upp sin mobil mot taggen som är uppsatt vid entrén eller liknande.

 

Det går bra att sätta upp flera taggar på en och samma arbetsplats, om det finns flera olika ingångar.

Artiklar

Automatisk tidrapportering i mobilen

Detta är ett verktyg som möjliggör för anställda att rapportera sin tid och arbetsuppgifter direkt från sin mobiltelefon. Detta kan vara en stor fördel för företag, eftersom det kan hjälpa till att spara tid och pengar på flera olika sätt.

För det första kan automatisk tidrapportering i mobilen eliminera behovet av papperstidrapportering, vilket kan vara både tidsödande och kostsamt.

I stället för att anställda ska fylla i papperstidrapporter för hand, kan de enkelt rapportera sin tid och arbetsuppgifter direkt från sin mobiltelefon. Detta kan spara mycket tid och krångel, särskilt om man har många anställda som behöver rapportera sin tid.

För det andra kan automatisk tidrapportering i mobilen hjälpa till att förbättra noggrannheten och precisionen i tidrapporterna. När anställda rapporterar sin tid manuellt, finns det alltid risk för att det kan uppstå fel eller oegentligheter i rapporterna.

Med automatisk tidrapportering i mobilen kan anställda rapportera sin tid och arbetsuppgifter på ett mer precist och noggrant sätt, vilket kan förbättra noggrannheten och precisionen i rapporterna.

För det tredje kan automatisk tidrapportering i mobilen hjälpa till att förbättra företagets lönsamhet och intäkter. Genom att spara tid och pengar på tidrapportering kan företaget öka sin lönsamhet och intäkter.

Dessutom kan automatisk tidrapportering i mobilen hjälpa till att förbättra produktiviteten hos anställda, eftersom de kan rapportera sin tid och arbetsuppgifter på ett mer effektivt och snabbt sätt.

Sammanfattningsvis kan automatisk tidrapportering i mobilen vara en mycket fördelaktig lösning för företag som vill spara tid och pengar.

Genom att eliminera behovet av papperstidrapportering, förbättra noggrannheten och precisionen i rapporterna, och öka produktiviteten hos anställda, kan automatisk tidrapportering i mobilen hjälpa företaget att bli mer lönsamt och intäktsbringande.

Det finns flera fördelar med att utföra tidrapport på olika arbetsplatser. Här är några exempel:

  1. Bättre planering och budgetering: Genom att rapportera tid kan företag få en bättre förståelse för hur mycket tid olika projekt och uppgifter tar, vilket kan hjälpa dem att planera och budgetera mer effektivt för framtiden.
  2. Ökad produktivitet: Rapportering av tid kan hjälpa företag att identifiera eventuella ineffektiviteter och förbättra sin produktivitet.
  3. Större ansvarsfullhet: När anställda rapporterar sin tid kan det bidra till ökat ansvarstagande och fokus på att genomföra uppgifter på ett effektivt sätt.
  4. Ökad transparens: Rapportering av tid kan ge företag en bättre förståelse för hur anställda spenderar sin tid, vilket kan bidra till ökad transparens och rättvisa.
  5. Möjlighet att följa upp och utvärdera prestationer: Genom att rapportera tid kan företag följa upp och utvärdera prestationerna hos sina anställda, vilket kan vara viktigt för att se till att de uppnår sina mål och levererar på förväntat sätt.

Sammanfattningsvis: Tidrapportering hjälper företag att hålla koll på produktivitet och effektivitet och identifiera eventuella ineffektiviteter.

Det kan också vara viktigt för att få en bättre förståelse för hur mycket tid det tar att genomföra olika uppgifter och för att planera och budgetera för framtiden.

På olika arbetsplatser kan rapportering av arbetad tid också vara viktigt för att säkerställa att arbetsuppgifter utförs på ett säkert och hälsosamt sätt.

Genom att hålla koll på hur mycket tid som läggs på olika uppgifter kan företaget se om det finns några områden där säkerheten kan förbättras eller om anställda behöver mer vila och paus.

Rapportering av arbetad tid kan också vara viktigt för att säkerställa att anställda får rätt betalt för sin arbetstid. Genom att rapportera hur mycket tid som läggs på olika uppgifter kan företaget se till att anställda får rätt lön för sitt arbete.

Automatisk mobil tidrapportering är en fantastisk verktyg för att förbättra effektiviteten och produktiviteten på arbetsplatsen.

Här är några av de största fördelarna med att använda den här typen av system:

  1. Ökad noggrannhet: Med automatisk mobil tidrapportering behöver inte anställda komma ihåg att rapportera sin tid manuellt. Systemet gör det åt dem, vilket minimerar risken för att rapporterna blir felaktiga eller ofullständiga.
  2. Minskad administrationsbörda: Med automatisk mobil tidrapportering slipper administratörer och chefer spendera tid på att manuellt sammanställa och granska rapporter. Det ger dem mer tid att fokusera på andra viktiga uppgifter.
  3. Bättre insikt: Med automatisk mobil tidrapportering kan man enkelt få en överblick över hur anställda spenderar sin tid på arbetsplatsen. Det hjälper chefer att se vilka projekt och uppgifter som tar längst tid, och vad som kan förbättras för att öka effektiviteten.
  4. Minskad risk för missfördelning av lön: Med automatisk mobil tidrapportering kan man enkelt se hur mycket tid anställda har lagt på olika projekt och uppgifter. Det minimerar risken för att lön missfördelas, eftersom all tid som har lagts ner på projekt och uppgifter kan spåras och dokumenteras.
  5. Enkel användning: Många automatiska mobil tidrapporteringssystem är mycket enkla att använda, och kan till och med integreras med andra program och verktyg som används på arbetsplatsen. Det gör det enklare för anställda att rapportera sin tid och för chefer att få insikt i hur tiden spenderas.

Sammanfattningsvis är automatisk mobil tidrapportering ett verktyg som kan hjälpa arbetsplatser att bli mer effektiva och produktiva.

Det ger chefer en bättre insikt i hur tiden spenderas, minimerar risken för felaktiga rapporter och minskar administrativ börda.

Dessutom är det enkelt att använda, vilket gör det lätt att implementera på arbetsplatsen.

Visar hur det ser ut när en medarbetare är incheckad via automatisk tidrapportering via appen.

Ladda ner appen