Automatisk tidrapportering i mobilen– Testa gratis redan idag!

Tidrapportering har aldrig varit enklare än nu, eftersom att med Nubas mobilapp kan du lugnt låta telefonen ligga kvar i fickan för att automatiskt generera en korrekt och tydlig tidrapport, medan du fokuserar på ditt arbete. Men det är inte bara det.

tidrapportering - nuba

Ta enkelt och snabbt fram tidrapporten

Tidrapporterna går sedan snabbt att ta fram för att användas som underlag vid exempelvis löneutbetalning och fakturering, då det endast krävs en knapptryckning i programmet, vilket gör det enkelt för dig. 

Dessutom hittar du även en mobil stämpelklocka samt elektronisk personalliggare i Nuba-appen – allt för att du ska få en samlad funktion och därmed slippa komplettera med ytterligare programvara.

Skapa ett företagskonto och testa tjänsten, det är riskfritt då att du kan nyttja appen gratis i 30 dagar. En smidigare arbetsvardag, med att enkelt kunna rapportera tid då det sköts automatisk, börjar hos Nuba!

Vad tycker våra kunder?

Kompatibelt med

tidrapportering som visas på karta

Tidrapportering har aldrig varit enklare eftersom att den utförs automatiskt

Vill du göra tidrapporteringen så enkel som möjlig? Då ska du använda Nuba-appen. Den är fulladdad med smarta funktioner och lösningar som underlättar i företagets arbetsvardag, eftersom den stämplar in medarbetare automatiskt.

Samtidigt är appen är enkel att använda och finns för såväl Iphone som Android-telefoner. För den som inte har möjlighet att gå via appen, finns förstås också möjlighet att rapportera tid via sms. Därför kan alla dina medarbetare tidredovisa med Nuba.

Bortglömd tidrapportering –ett minne blott då medarbetaren blir automatisk incheckad

Det är viktigt att rapporterad tid är korrekta, annars blir lönerapporterna felaktiga. Därför erbjuder Nuba såväl tid- som platsbaserade påminnelser, så att användaren inte glömmer att checka in eller ut. Då går det snabbt och enkelt att attestera tidrapporten.

Men det är inte allt. Dessutom ger appen dig möjlighet att bli automatiskt in- och utcheckad vid ankomst till eller avgång från en arbetsplats. Detta innebär att krånglet med felaktiga tidrapporter minskar och administrationskostnaderna blir lägre, vilket är positivt för lönsamheten och därmed minskad tid för administration.

tidrapportering - notis från appen nuba
tidrapportering med nfc tagg

Sköt in- och utcheckning med NFC-taggar

Normalt sett är mobilappen allt du behöver, men det är också möjligt att underlätta ytterligare genom att komplettera med NFC-taggar. Då behöver användaren bara hålla mobilen mot taggen för att checka in eller ut, vilket gör att tidrapporteringen blir ännu smidigare.

NFC-taggarna sätts upp på strategiska platser där de är lätta att se för den som kommer till eller går från arbetsplatsen och därför perfekt för företag som checkar in på geografiska platser. Dessutom underlättar taggarna tidrapporteringen, vilket gör att du kan fokusera på det som är viktigt – ditt arbete.

Spara tid och pengar med ett bra tidrapporteringssystem

Ett digitalt tidrapporteringssystem är ett tryggt sätt för arbetsledningen att överblicka om alla befinner sig på plats, då man får en bra överblick på alla incheckningar via en karta.

Dessutom går det snabbt att ta fram korrekta och säkra underlag till löner och fakturor, vilket i sig innebär också att mängden tröttsamt pappersarbete minskar. Många av Nubas kunder har kunnat halvera sin löneadministration tack vare detta.

Men det är inte bara det. Tack vare korrekta underlag har företagen i snitt också sänkt sina lönekostnader med hela 12%. Därför kan du också dra nytta av den molnbaserade tidrapporteringen och minska dina lönekostnaderna.

Glöm inte att testa Nuba-appen gratis i 30 dagar!

Tidrapport - Nuba desktop eller mobil version

Chefen ser tidrapporten i appen

Nubas tidrapporteringsapp ger trygghet för arbetsledare, eftersom de kan se vilka teammedlemmar som är på plats, när dessa anlände eller om de lämnat, vilket ger en bra överblick.

Dessutom kan arbetsledaren enkelt lägga till nya arbetsplatser och, vid behov, sköta sin egen tidrapportering, vilket gör det enkelt att hålla koll och rapportera sin tid. Allt för att du ska få en smidigare arbetsvardag.

Schemalägg personalen snabbt och enkelt

Med Nubas schema blir planeringen av personalen smidig och tidseffektiv, eftersom programvaran är så enkel att använda. Dessutom har teamet alltid tillgång till uppdaterad information om arbetsuppgifter, tider och platser i mobilappen och på webben.

Därför kan du dra nytta av en av marknadens enklaste system för tidrapportering, vilket gynnar både dig och dina medarbetare.

Varför inte testa Nuba gratis i 30 dagar?

Shemaläggning och tidrapportering
tidrapport timanställda via både mobil och dator.

Perfekt som tidrapport för timanställda

Att tidrapportera via Nubas app är perfekt för er som har timanställda, eftersom den gör det mycket enkelt att löpande rapportera in korrekta arbetstider vid timanställning.

Dessutom kan du som arbetsgivare när som helst exportera tidrapporter där du ser hur många timmar en användare har rapporterat. På så vis blir arbetet enklare med Nuba! Varför inte testa appen gratis i 30 dagar och se hur den kan underlätta i er verksamhet?

Testa Nubas tidrapporteringssystem, utan förbindelser, då det är helt gratis i 30 dagar!

Frågor och svar

Ja! Elektronisk personalliggare anpassad för samtliga branscher finns integrerat i Nuba. 

 

Personalliggaren är en funktion som du enkelt aktiverar i Nuba. I samband med aktivering väljer du även bransch.

 

Detta för att personalliggaren skall fungera optimalt för de branschspecifika krav som Skatteverket ställer på just er.

Ja, användarna slår enkelt på automatisk in- och utcheckning i Nuba-appen.

 

Med automatisk tidrapportering påslagen checkas man in när man kommer till arbetsplatsen för att sedan checkas ut automatiskt när man lämnar.

NFC står för Near Field Comunication.

 

Att välja till detta innebär att man kopplar samman Nuba-appen med taggar, som ser ut ungefär som klistermärken. Taggarna knyts till specifika platser eller projekt. När användarna kommer till arbetsplatsen checkar de snabbt in genom att hålla upp sin mobil mot taggen som är uppsatt vid entrén eller liknande.

 

Det går bra att sätta upp flera taggar på en och samma arbetsplats, om det finns flera olika ingångar.

Artiklar

Automatisk tidrapportering i mobilen

Detta är ett verktyg som möjliggör för anställda att rapportera sin tid och arbetsuppgifter direkt från sin mobiltelefon. Detta kan vara en stor fördel för företag, eftersom det kan hjälpa till att spara tid och pengar på flera olika sätt.

För det första kan automatisk tidrapportering i mobilen eliminera behovet av papperstidrapportering, vilket kan vara både tidsödande och kostsamt.

I stället för att anställda ska fylla i papperstidrapporter för hand, kan de enkelt rapportera sin tid och arbetsuppgifter direkt från sin mobiltelefon. Detta kan spara mycket tid och krångel, särskilt om man har många anställda som behöver rapportera sin tid.

För det andra kan automatisk tidrapportering i mobilen hjälpa till att förbättra noggrannheten och precisionen i tidrapporterna. När anställda rapporterar sin tid manuellt, finns det alltid risk för att det kan uppstå fel eller oegentligheter i rapporterna.

Med automatisk tidrapportering i mobilen kan anställda rapportera sin tid och arbetsuppgifter på ett mer precist och noggrant sätt, vilket kan förbättra noggrannheten och precisionen i rapporterna.

För det tredje kan automatisk tidrapportering i mobilen hjälpa till att förbättra företagets lönsamhet och intäkter. Genom att spara tid och pengar på tidrapportering kan företaget öka sin lönsamhet och intäkter.

Dessutom kan automatisk tidrapportering i mobilen hjälpa till att förbättra produktiviteten hos anställda, eftersom de kan rapportera sin tid och arbetsuppgifter på ett mer effektivt och snabbt sätt.

Sammanfattningsvis kan automatisk tidrapportering i mobilen vara en mycket fördelaktig lösning för företag som vill spara tid och pengar.

Genom att eliminera behovet av papperstidrapportering, förbättra noggrannheten och precisionen i rapporterna, och öka produktiviteten hos anställda, kan automatisk tidrapportering i mobilen hjälpa företaget att bli mer lönsamt och intäktsbringande.

Det finns flera fördelar med att utföra tidrapport på olika arbetsplatser. Här är några exempel:

  1. Bättre planering och budgetering: Genom att rapportera tid kan företag få en bättre förståelse för hur mycket tid olika projekt och uppgifter tar, vilket kan hjälpa dem att planera och budgetera mer effektivt för framtiden.
  2. Ökad produktivitet: Rapportering av tid kan hjälpa företag att identifiera eventuella ineffektiviteter och förbättra sin produktivitet.
  3. Större ansvarsfullhet: När anställda rapporterar sin tid kan det bidra till ökat ansvarstagande och fokus på att genomföra uppgifter på ett effektivt sätt.
  4. Ökad transparens: Rapportering av tid kan ge företag en bättre förståelse för hur anställda spenderar sin tid, vilket kan bidra till ökad transparens och rättvisa.
  5. Möjlighet att följa upp och utvärdera prestationer: Genom att rapportera tid kan företag följa upp och utvärdera prestationerna hos sina anställda, vilket kan vara viktigt för att se till att de uppnår sina mål och levererar på förväntat sätt.

Sammanfattningsvis: Tidrapportering hjälper företag att hålla koll på produktivitet och effektivitet och identifiera eventuella ineffektiviteter.

Det kan också vara viktigt för att få en bättre förståelse för hur mycket tid det tar att genomföra olika uppgifter och för att planera och budgetera för framtiden.

På olika arbetsplatser kan rapportering av arbetad tid också vara viktigt för att säkerställa att arbetsuppgifter utförs på ett säkert och hälsosamt sätt.

Genom att hålla koll på hur mycket tid som läggs på olika uppgifter kan företaget se om det finns några områden där säkerheten kan förbättras eller om anställda behöver mer vila och paus.

Rapportering av arbetad tid kan också vara viktigt för att säkerställa att anställda får rätt betalt för sin arbetstid. Genom att rapportera hur mycket tid som läggs på olika uppgifter kan företaget se till att anställda får rätt lön för sitt arbete.

Automatisk mobil tidrapportering är en fantastisk verktyg för att förbättra effektiviteten och produktiviteten på arbetsplatsen.

Här är några av de största fördelarna med att använda den här typen av system:

  1. Ökad noggrannhet: Med automatisk mobil tidrapportering behöver inte anställda komma ihåg att rapportera sin tid manuellt. Systemet gör det åt dem, vilket minimerar risken för att rapporterna blir felaktiga eller ofullständiga.
  2. Minskad administrationsbörda: Med automatisk mobil tidrapportering slipper administratörer och chefer spendera tid på att manuellt sammanställa och granska rapporter. Det ger dem mer tid att fokusera på andra viktiga uppgifter.
  3. Bättre insikt: Med automatisk mobil tidrapportering kan man enkelt få en överblick över hur anställda spenderar sin tid på arbetsplatsen. Det hjälper chefer att se vilka projekt och uppgifter som tar längst tid, och vad som kan förbättras för att öka effektiviteten.
  4. Minskad risk för missfördelning av lön: Med automatisk mobil tidrapportering kan man enkelt se hur mycket tid anställda har lagt på olika projekt och uppgifter. Det minimerar risken för att lön missfördelas, eftersom all tid som har lagts ner på projekt och uppgifter kan spåras och dokumenteras.
  5. Enkel användning: Många automatiska mobil tidrapporteringssystem är mycket enkla att använda, och kan till och med integreras med andra program och verktyg som används på arbetsplatsen. Det gör det enklare för anställda att rapportera sin tid och för chefer att få insikt i hur tiden spenderas.

Sammanfattningsvis är automatisk mobil tidrapportering ett verktyg som kan hjälpa arbetsplatser att bli mer effektiva och produktiva.

Det ger chefer en bättre insikt i hur tiden spenderas, minimerar risken för felaktiga rapporter och minskar administrativ börda.

Dessutom är det enkelt att använda, vilket gör det lätt att implementera på arbetsplatsen.

Visar hur det ser ut när en medarbetare är incheckad via automatisk tidrapportering via appen.

Ladda ner appen

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och marknadsföring, samt för att analysera hur vår webbplats används.