En app för helt automatisk tidrapportering

Eftersom tidrapportering med Nuba kan ske automatiskt kan mobilen ligga kvar i fickan för att skapa en korrekt tidrapport.

 

Tidrapporterna tar ni snabbt fram och använder som underlag för löner och fakturor.

 

I appen finns även mobil stämpelklocka och elektronisk personalliggare.

 

Skapa företagskonto och testa gratis i 30 dagar.

nuba tidrapportering notis från app

Vad tycker våra kunder?

mobil tidrapportering

Att rapportera tid har aldrig varit enklare

Det enklaste sättet att sköta sin tidrapportering är med vår app. Den är laddad med smarta och lättanvända funktioner som underlättar användarens arbetsdag. Den finns för Iphone och för mobiler med Android. Har man inte möjlighet att använda vår app går det att tidrapportera via sms istället.

Det är lätt att glömma tidrapporteringen

Det är viktigt att inrapporterande tider är korrekta. Därför har Nuba både tids- och platsbaserade påminnelser så att användaren inte glömmer att checka in och ut. Dessutom ger appen möjlighet att bli automatiskt in- och utcheckad när man kommer till eller lämnar en arbetsplats.
automatisk tidrapportering
rapportera tid med nfc tagg

Sköt tidrapporteringen med NFC-taggar

Normalt används endast mobilen, men om man vill underlätta in- och utcheckning kan appen kompletteras med NFC-taggar. Då behöver man bara hålla mobilen mot taggen för att checka in eller ut. Taggarna sätts upp på strategiska platser så att man lätt ser dem när man kommer till eller går från arbetsplatsen.

Spara tid och pengar med ett bra tidrapporteringssystem

Ett digitalt tidrapporteringssystem är ett tryggt sätt för arbetsledningen att direkt se om alla är på plats. Det går snabbt att ta fram trygga och säkra underlag till löner och fakturor. Mängden trist pappersarbete minskar – våra kunder har halverat sin löneadministration. Och de har dessutom, med korrekta underlag, sänkt sina lönekostnader med 10%.
Nuba tidrapporteringssystem
Elektronisk tidrapportering med position

Chefen ser inrapporterade tider i appen

Nubas tidrapporteringsapp ger trygghet för arbetsledare. De kan se vilka teammedlemmar som är på plats, när de kom och om de lämnat. Arbetsledaren kan enkelt lägga till nya arbetsplatser och om det finns behov, sköta sin egen tidrapportering.

Schemalägg personalen snabbt och enkelt

Med Nubas schema blir planeringen av personalen enkel och effektiv. Och teamet har alltid tillgång till uppdaterad information om arbetsuppgifter, tider och platser i mobilappen och på webben.
tidrapportering med schema
tidrapportering för timanställda som är lätt att använda

Perfekt till tidrapportering för timanställda

Nubas tidrapporteringsapp är perfekt för er som har timanställda. Det är lätt att löpande rapportera in korrekta arbetstider för den timanställda. Du som arbetsgivare kan när som helst ta ut tidrapporter där du ser hur många timmar de har rapporterat. 

Testa Nuba utan förbindelser och helt gratis i 30 dagar

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och marknadsföring, samt för att analysera hur vår webbplats används.