Automatisk tidrapportering i mobilen – Testa gratis redan idag!

Tidrapportering har aldrig varit enklare än nu. Med Nubas mobilapp kan du lugnt låta telefonen ligga kvar i fickan för att automatiskt generera en korrekt och tydlig tidrapport, medan du fokuserar på ditt arbete.

 

Tidrapporterna går sedan snabbt att ta fram för att användas som underlag vid exempelvis löneutbetalning och fakturering. 

I Nuba-appen hittar du även mobil stämpelklocka samt elektronisk personalliggare – allt för att du ska få en samlad funktion och slippa komplettera med ytterligare programvara. 

Skapa ett företagskonto och testa tjänsten gratis i 30 dagar. En smidigare arbetsvardag börjar hos Nuba! 

tidrapportering - nuba

Vad tycker våra kunder?

Kompatibelt med

visma logo
fortnox logo
crona logo
tidrapportering som visas på karta

Tidrapportering har aldrig varit enklare

Vill du göra tidrapporteringen så enkel som möjlig? Då ska du använda Nuba-appen. Den är fulladdad med smarta funktioner och lösningar som underlättar i företagets arbetsvardag. 

Appen är enkel att använda och finns för såväl Iphone som Android-telefoner. För den som inte har möjlighet att gå via appen, finns förstås också möjlighet att tidrapportera via sms.

Bortglömd tidrapportering – ett minne blott

Det är viktigt att inrapporterande arbetstider är korrekta. Därför erbjuder Nuba såväl tid- som platsbaserade påminnelser, så att användaren inte glömmer att checka in eller ut.

Dessutom ger appen dig möjlighet att bli automatiskt in- och utcheckad vid ankomst till eller avgång från en arbetsplats. Detta innebär att krånglet med felaktiga tidrapporter minskar.

tidrapportering - notis från appen nuba
rapportera tid med nfc tagg

Sköt in- och utcheckning med NFC-taggar

Normalt sett är mobilappen allt du behöver, men det är också möjligt att underlätta ytterligare genom att komplettera med NFC-taggar. Då behöver användaren bara hålla mobilen mot taggen för att checka in eller ut.

NFC-taggarna sätts upp på strategiska platser där de är lätta att se för den som kommer till eller går från arbetsplatsen. Perfekt för företag som checkar in på geografiska platser!

Spara tid och pengar med ett bra tidrapporteringssystem

Ett digitalt tidrapporteringssystem är ett tryggt sätt för arbetsledningen att överblicka om alla befinner sig på plats.

Det går snabbt att ta fram korrekta och säkra underlag till löner och fakturor. Detta i sig innebär också att mängden tröttsamt pappersarbete minskar – många av Nubas kunder har kunnat halvera sin löneadministration.

Dessutom har företagen, tack vare korrekta underlag för tidrapportering, i snitt sänkt sina lönekostnader med hela 12%.

Tidrapport - Nuba desktop version
karta och instämpling på appen

Chefen ser tidrapporten i appen

Nubas tidrapporteringsapp ger trygghet för arbetsledare, som kan se vilka teammedlemmar som är på plats, när dessa anlände, eller om de lämnat.

Arbetsledaren kan enkelt lägga till nya arbetsplatser och, vid behov, sköta sin egen tidrapportering.

Schemalägg personalen snabbt och enkelt

Med Nubas schema blir planeringen av personalen smidig och tidseffektiv.

Teamet har alltid tillgång till uppdaterad information om arbetsuppgifter, tider och platser i mobilappen och på webben.

schema på mobil och desktop via nuba
tidrapport timanställda

Perfekt som tidrapport för timanställda

Att tidrapportera via Nubas app är perfekt för er som har timanställda, eftersom den gör det mycket enkelt att löpande rapportera in korrekta arbetstider vid timanställning.

Du som arbetsgivare kan när som helst exportera tidrapporter där du ser hur många timmar en användare har rapporterat. Med Nuba blir arbetet enklare!

Testa Nubas tidrapporteringssystem utan förbindelser – helt gratis i 30 dagar

Frågor och svar

Ja! Elektronisk personalliggare anpassad för samtliga branscher finns integrerat i Nuba. 

Personalliggaren är en funktion som du enkelt aktiverar i Nuba. I samband med aktivering väljer du även bransch. Detta för att personalliggaren skall fungera optimalt för de branschspecifika krav som Skatteverket ställer på just er.

Ja, användarna slår enkelt på automatisk in- och utcheckning i Nuba-appen. Med automatisk tidrapportering påslagen checkas man in när man kommer till arbetsplatsen för att sedan checkas ut automatiskt när man lämnar.

NFC står för Near Field Comunication. Att välja till detta innebär att man kopplar samman Nuba-appen med taggar, som ser ut ungefär som klistermärken. Taggarna knyts till specifika platser eller projekt. När användarna kommer till arbetsplatsen checkar de snabbt in genom att hålla upp sin mobil mot taggen som är uppsatt vid entrén eller liknande. Det går bra att sätta upp flera taggar på en och samma arbetsplats, om det finns flera olika ingångar.

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och marknadsföring, samt för att analysera hur vår webbplats används.