Måste man tidrapportera varje vecka?

Om du är anställd på ett företag som använder sig av tidrapportering ska du tidrapportera varje dag. Om du använder tidrapportering i Nubas app checkar du enkelt och smidigt in och ut när du kommer till arbetet och när du lämnar det. Vanligtvis vill arbetsgivaren sedan ha in en tidrapport varje månad som sammanställer dina arbetade timmar och agerar som underlag för din löneutbetalning.

När det däremot gäller tidrapportering för att få ersättning från a-kassan krävs det vanligtvis att du skickar in en tidrapport varje vecka.

Nubas app och system gör tidrapportering mer flexibel för både arbetsgivare och medarbetare.

Måste man tidrapportera varje vecka?

Vad är en tidrapport?

Kort förklarat kan man säga att en tidrapport är ett dokument eller digital inmatning där anställda registrerar sin arbetade tid, vilket kan inkludera detaljer om projekt, arbetstimmar, och specifika arbetsuppgifter. Denna ligger sedan till grund för den lön medarbetaren får ut.

Så fyller du i tidrapporten

I Nubas system fyller du i tidrapporten varje dag, och det finns ett antal olika alternativ. Du kan göra det manuellt i appen med några snabba knapptryck, alternativt via SMS. Det går även för företaget att välja att installera NFC-taggar som placeras på strategiska platser runt om på företag, alternativt det, enkelt oss, smidigaste sättet, genom automatisk instämpling.

På så sätt behöver du inte ens ta fram mobilen ur fickan när du kommer till jobbet, men du blir likväl incheckad.

Skicka in fyra tidrapporter i månaden för rätt till ersättning från a-kassa

Skicka in tidrapporten

Med Nuba skickas tidrapporten snabbt och smidigt direkt genom appen. Det är en säker och enkel process som säkerställer korrekt och tidig rapportering. Arbetsgivaren får dagligen in informationen och kan omvandla den till en tidrapport när det passar.

Kan Nuba underlätta för att få ersättning från a-kassan?

Nubas system kan underlätta processen att få ersättning från a-kassan genom att ge en tydlig och korrekt tidrapportering, vilket är viktigt när man ansöker om ersättning baserat på arbetade timmar.

Nubas flexibla och automatiserade tidrapporteringssystem erbjuder både arbetsgivare och anställda enkel och korrekt tidsregistrering, vilket kan underlätta allt från lönehantering till ersättningar från a-kassan.

Passar Nubas system för olika situationer?

I systemen som Nuba erbjuder kan du enkelt registrera om du arbetar på olika projekt eller har oregelbundna tider. Systemen gäller även sovande jour och arbete även lördag och söndag, som specifika projekt. Genom att logga in hos Nuba kan du se ditt utförda arbete på tidrapporten, där du kan se om rätt typ av arbete eller projekt är registrerat.

Visar hur det ser ut när en medarbetare är incheckad via automatisk tidrapportering via appen.

Ladda ner appen